Vilkår

Om Jill’s Doodles:


www.jillsdoodles.dk er ejet af Jill Lycoops Creative

Jill Lycoops Creative

 

Tranevej 3

9310 Vodskov

Danmark

CVR 28028032


Priser og fragt:


Alle priser er inklusive 25% moms.

Der tages forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl.

Prisen for fragt i Danmark er 36 kr for en pakke med op til 2 plakater eller tegninger. Vi sender kun til Danmark, eksl. Færøerne og Grønland.


Levering:


Alle ordrer sendes med DAO til nærmeste DAO pakkeshop. Når din pakke bliver afsendt, får du en mail og en sms om hvor pakken bliver sendt hen, og ligeledes får du en mail og sms når din pakke er ankommet og klar til afhentning. Leveringstiden er 2-4 hverdage.


Ordrer modtaget i weekenden eller på helligdage sendes efterfølgende hverdag.

Alle ordrer bliver sendt i plastomslag i et kraftigt paprør.


I tilfælde af, at den købte vare ikke længere er på lager, kan leveringstiden være længere end normeret. I så fald vil du blive kontaktet og få besked om dette.


Betaling:


jillsdoodles.dk accepterer betaling med VISA/VISA-Dankort, Mastercard og American Express via Stripe. Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger. Stripe er et af de største betalingsselskaber i hele Norden, så du skal derfor ikke bekymre dig omkring din sikkerhed når du handler. Stripe krypterer med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol hvilket betyder, at dine kortoplysninger ikke er synlige for andre end dig.


Din betaling vil først blive hævet fra din konto når varen er afsendt.


Ordrebekræftelse:


Du modtager helt automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel.


Fortrydelsesret:


Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, skal dette meddeles på email til jill@jillsdoodles.dk inden fortrydelsesfristen udløber. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse uden at give tydeligt besked om dette.


Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere varen.


Hvis du fortryder dit køb, skal varen returneres i samme stand som da du modtog den. Alle tegninger og plakater modtages i et forseglet plastomslag, og dette skal være ubrudt ved returnering.


Når varen er returneret, overføres hele købsbeløbet tilbage til den konto, hvorfra betalingen er sket. Det er ikke muligt at returnere købsbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelse når du returnerer varen, så du kan dokumentere, at varen er afsendt.


BEMÆRK: Unikke originaltegninger lavet på bestilling kan ikke fortrydes, og der er dermed ingen returret på disse varer!


Hvis varen skulle være beskadiget når du modtager den, bedes du sende mig en meddelelse (og gerne billede) af dette. I dette tilfælde aftales det mellem køber og sælger, om køber ønsker at få pengene retur eller ønsker en ny tilsvarende vare.


Returvarer skal sendes til


Jill Lycoops Creative

Tranevej 3

9310 Vodskov


Reklamationer:


Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt mig venligst på jill@jillsdoodles.dk.

Ved reklamation over fejl og mangler, skal der hurtigt rettes henvendelse til Jill Lycoops Creative på jill@jillsdoodles.dk. Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Jill Lycoops Creative betaler ikke fragtomkostningerne ved reklamationer.

Ved reklamation sendes varen til:

Jill Lycoops Creative

Tranevej 3

9310 Vodskov


Persondatapolitik:


Oplysninger afgivet på www.jillsdoodles.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand.


Copyright:


Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Jill Lycoops Creative.

Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale såsom billeder og grafik udarbejdet af Jill Lycoops Creative må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til www.jillsdoodles.dk.

Hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt på jill@jillsdoodles.dk eller på telefon 61678636.